Anunțuri
Atenție: Concurs de eseuri! «Unitate în diversitate - Moldova Mea!»
Atenție: Concurs de eseuri! «Unitate în diversitate - Moldova Mea!»În cadrul ediției anuale a Calendarului de Birou al Centrului European "Pro-Europa" din or. Comrat, pentru anul 2016, se anunță un concurs de eseuri pe tema "Unitate în diversitate - Moldova Mea!" pentru tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 23 ani de pe teritoriul Găgăuziei.

Tematica concursului:
 Argumente pe tema toleranței, discriminării, culturei, identității și îmbunătățirii dialogului intercultural între copii și tineri.

Scopul concursului:

 Asistență în dezvăluirea potențialului creativ și de analiză al tinerilor din Găgăuzia;
 Formarea atitudinii tolerante față de problemele și limitările cu care se confruntă copiii și tinerii;
 Creșterea gradului de conștientizare cu privire la posibilitățile de participare a tinerilor la proiecte și programe de educație interculturală din UE parteneriat;
 Atragerea atenției asupra relațiilor UE - RM, prioritățile și standardele europene, încurajând participarea activă a tinerilor în cadrul dialogului intercultural în Republica Moldova.

Executie a lucrărilor:
Eseul nu trebuie să fie mai mult de 3 pagini A4, cu folosirea fontului Times New Roman, 12, spațierea 1.5. În eseul, indicați numele autorului, locul de studii / muncă, vârsta, locul de reședință, numărul de telefon de contact. În cazul în care eseu este scris de mână - nu mai mult de 5 pagini A4, scrise de mână, lizibil. Lucrări pot fi prezentate în limbile Rusă, Română și Găgăuză.

Condiții de participare:
Eseurile prezentate la concurs nu vor fi returnate. Dreptul eliminării a lucrărilor (la muncă) este ordinea de organizatorii concursului. Cele mai bune lucrări vor fi publicate pe site-ul oficial al organizației.

Criterii de selecție:
× Inovație și creativitate;
× Conformitate teritorială;
× Vârstă corespunzătoare;
× Respectarea termenelor concursului.

* Lucrul cel puțin 60% trebuie să cuprindă o motivare proprie a autorilor.

TERMENUL DE LIVRARE A LUCRĂRILOR ESTE 10 OCTOMBRIE, ANUL 2015!

Cele mai bune lucrări vor fi premiate și publicate într-un calendar desktop al Centrului European "Pro-Europa" din Comrat, pentru anul 2016, care va fi distribuit pe întreg teritoriul Găgăuziei.

Așteptăm lucrările dumneavoastre la următoarea adresă: Republica Moldova, Găgăuzia, or. Comrat, str. Lenin 204 a, Mina Elena, coordonatorul local. Informații suplimentare: 0 (298) 23437, 069 555 095 și pe site-ul proeuropamd@gmail.com, www.proeuropa.md.

"Unitate în diversitate, prin dialogul intercultural în Moldova" este implementat de către ONG Centrul European "Pro-Europa" din Comrat, cu suportul financiar al Ministerului Tineretului și Sportului, în Programul de granturi 2015
Atenție: Concurs de eseuri! «Unitate în diversitate - Moldova Mea!»


Promo
Anunțuri
Atenție, concurs de eseuri! "Dezvoltarea europeană - sursă de creștere potențialului turistic al Găgăuziei?"
4-10-2018, 15:49
Atenție, concurs de desen! "Descoperiți Găgăuzia plină de culori pentru turiști!"
4-10-2018, 14:52
"Pro-Europa" anunță o tabără pentru tineret "Youth ProEurope Leaders"!!!
3-10-2018, 11:36
Concursuri
Acceptăm ofertele comerciale de marfuri de uz casnic pentru formarea pachetelor sociale.
1-12-2016, 10:59
Concurs de oferte comerciale pentru editarea și imprimarea unei publicații
16-11-2016, 10:54
Внимание, тендер по закупке ПК
20-10-2014, 16:32
Sondaj

Готовы ли вы стать волонтером нашей организации?

Вполне, если работа окажется интересной
Вряд ли, у меня мало свободного времени
А что такое волонтерство?Acest site web este realizat cu susținerea Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Navigare pe site:

Cine suntem
Donatori
Activitățile noastre
Oferte pentru voluntari
Cum să devii voluntar
Anunțuri
Noutăți
Concursuri
Contacte