Noutăți
Galerie video
“Școlile profesionale și colegiile: pregătirea calitativă a specialiștilor”- Centrul European ‘’Pro-Europa” participă la discuții.
La 31 august 2016, Ludmila Mitioglo, președinta Centrului European ‘’Pro-Europa” în Comrat, a participat la discuțiile organziate de GagauzMedia (Freedom LIVE). Împreună cu reprezentanții sectorului de învățamânt al autonomiei s-a discutat despre pregătirea calitativă a specialiștilor și necesitatea lor pe piața muncii în contextul dezvoltării școlilor profesionale și colegiilor Gagauziei și a Republicii Moldova.

Mulți ani la rând sunt duse discuții de către reprezentanții business-ului mic și mijlociu despre necesitatea profesiilor tehnice. Colegiile, școlile profesionale, școlile de meșteșugărit sunt puse în situația de a asigura pregătirea acestor profesii pentru țara noastră. În Găgăuzia în jur de 800 de studenți își fac studiile în școlile profesionale, și tot atâția în colegii. Ecaterina Jekova, în emisie directă, a pus întrebări actuale, conducatorilor instituțiilor de învățămînt și reprezentantului societații civile, legate de educația profesională.
Источник: gagauzmedia.md


Promo
Anunțuri
Atenție, concurs de eseuri! "Dezvoltarea europeană - sursă de creștere potențialului turistic al Găgăuziei?"
4-10-2018, 15:49
Atenție, concurs de desen! "Descoperiți Găgăuzia plină de culori pentru turiști!"
4-10-2018, 14:52
"Pro-Europa" anunță o tabără pentru tineret "Youth ProEurope Leaders"!!!
3-10-2018, 11:36
Concursuri
Acceptăm ofertele comerciale de marfuri de uz casnic pentru formarea pachetelor sociale.
1-12-2016, 10:59
Concurs de oferte comerciale pentru editarea și imprimarea unei publicații
16-11-2016, 10:54
Внимание, тендер по закупке ПК
20-10-2014, 16:32
Sondaj

Готовы ли вы стать волонтером нашей организации?

Вполне, если работа окажется интересной
Вряд ли, у меня мало свободного времени
А что такое волонтерство?Acest site web este realizat cu susținerea Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Navigare pe site:

Cine suntem
Donatori
Activitățile noastre
Oferte pentru voluntari
Cum să devii voluntar
Anunțuri
Noutăți
Concursuri
Contacte