Noutăți
Politica de tineret în Găgăuzia. Centrul European ”Pro-Europa” în Comrat discută despre perspectivele reale în acest domeniu.
La data de 27 ianuarie 2017, coordonatorul programelor de tineret al Centrului European ”Pro-Europa” în Comrat, Elena Mina, a participat la discuții privind dezvoltarea politicii de tineret în Găgăuzia.

În cadrul emisiunii FREEDOM LIVE de pe portalul informațional www.gagauzmedia.md, împreună cu colegii din cadrul Direcției Generale a Tineretului și Sportului și ONG-urile de tineret din autonomie, au discutat perspectivele reale de dezvoltare și promovare a politicii de tineret, instrumentele existente a învățământului neformal pentru tineret, cu ajutorul cărora tinerilor li se oferă posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional, pentru ca pe viitor să devină mai competitivi. Detalii despre proiect pot fi accesate pe site-ul oficial a centruluiPromo
Anunțuri
Atenție, concurs de eseuri! "Dezvoltarea europeană - sursă de creștere potențialului turistic al Găgăuziei?"
4-10-2018, 15:49
Atenție, concurs de desen! "Descoperiți Găgăuzia plină de culori pentru turiști!"
4-10-2018, 14:52
"Pro-Europa" anunță o tabără pentru tineret "Youth ProEurope Leaders"!!!
3-10-2018, 11:36
Concursuri
Acceptăm ofertele comerciale de marfuri de uz casnic pentru formarea pachetelor sociale.
1-12-2016, 10:59
Concurs de oferte comerciale pentru editarea și imprimarea unei publicații
16-11-2016, 10:54
Внимание, тендер по закупке ПК
20-10-2014, 16:32
Sondaj

Готовы ли вы стать волонтером нашей организации?

Вполне, если работа окажется интересной
Вряд ли, у меня мало свободного времени
А что такое волонтерство?Acest site web este realizat cu susținerea Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Navigare pe site:

Cine suntem
Donatori
Activitățile noastre
Oferte pentru voluntari
Cum să devii voluntar
Anunțuri
Noutăți
Concursuri
Contacte