Anunțuri
Anunț. Oferim posibilitatea de a învăța o meserie!
Anunț. Oferim posibilitatea de a învăța o meserie!
Centrul European ”Pro-Europa” din Comrat în parteneriat cu C.R.A.I.O.N. Contact Cahul anunță etapa de selectare pentru perioada septembrie 2015 - iunie 2016 a tinerilor dezavantajați cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani din familii social – vulnerabile, care doresc să facă studii post gimnaziale prin instruirea profesională și învățarea unei meserii.

Pe toată perioada proiectului, tinerii, pe lângă instruire profesională, beneficiază de asistență socială, psihologică, juridică, consiliere în orientarea profesională, curs de Formare a Deprinderilor de Viață (FDV).

De asemenea, se pune accent pe promovarea activității interactive a tinerilor prin crearea condițiilor de integrare socio – profesională, consolidarea capacităților de adaptare, formarea competențelor sociale, a deprinderilor și abilităților pentru o viață independentă, autonomă, bazată pe autogestiune.

Categorii de beneficiari de proiect: nivel ridicat de vulnerabilitate socială bazat pe: gradul înalt de sărăcie (conform anchetei sociale), marginalizare/ excludere socială; lipsa unei specialități care îi creează dificultăți la angajare; lipsa părinților (familii mono- sau non- parentale), unul sau ambii părinți plecați peste hotare, orfani sociali, tineri aflați în îngrijire sau tutela altor persoane, victime ale traficului de ființe umane, victime ale violenței în familie, familii tinere constituite, părinte singur cu unul sau mai mulți copii.

Persoanele selectate vor fi beneficiari ai proiectului „Oportunități profesionale și integrare socială a tinerilor dezavantajați din zonele rurale de la sudul Republicii Moldova”, implementat în raioanele Basarabeasca, Cimișlia și UTA Găgăuzia, cu suportul financiar al Fundației Elvețiene HEKS, reprezentanța în Moldova.

Persoanele interesate se pot adresa la adresa:

UTA Găgăuzia, mun. Comrat, str. Lenin 204A, of. 40
Tel: 0 298 2 34 37
Fax: 0 298 2 80 62

Ludmila Mitioglo (Președinte), GSM: 0 60 770088
Irina Selezniova (Asistent social) GSM: 0 79 002842


Promo
Anunțuri
Atenție, concurs de eseuri! "Dezvoltarea europeană - sursă de creștere potențialului turistic al Găgăuziei?"
4-10-2018, 15:49
Atenție, concurs de desen! "Descoperiți Găgăuzia plină de culori pentru turiști!"
4-10-2018, 14:52
"Pro-Europa" anunță o tabără pentru tineret "Youth ProEurope Leaders"!!!
3-10-2018, 11:36
Concursuri
Acceptăm ofertele comerciale de marfuri de uz casnic pentru formarea pachetelor sociale.
1-12-2016, 10:59
Concurs de oferte comerciale pentru editarea și imprimarea unei publicații
16-11-2016, 10:54
Внимание, тендер по закупке ПК
20-10-2014, 16:32
Sondaj

Готовы ли вы стать волонтером нашей организации?

Вполне, если работа окажется интересной
Вряд ли, у меня мало свободного времени
А что такое волонтерство?Acest site web este realizat cu susținerea Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Navigare pe site:

Cine suntem
Donatori
Activitățile noastre
Oferte pentru voluntari
Cum să devii voluntar
Anunțuri
Noutăți
Concursuri
Contacte